calla2.png

 

Hautaustoimistomme  sijaitsee Orimattilassa Liikekulman kiinteistössä, lähellä Orimattilan Kirkkoa ja hautausmaata (Erkontie 20). Tutustu tästä linkkeihimme.

Jokainen elämä on arvokas. Olette menettäneet läheisenne ja edessänne on hautausjärjestelyt. Yksilöllisesti suunniteltu kokonaisuus rauhoittaa mieltä ja antaa turvallisuuden tunnetta surun keskellä.

Hautajaiset on tärkeä osa surutyötä. Meidän tehtävämme on auttaa Teitä käytännön järjestelyissä ja yhdessä kanssanne löytämään läheisellenne sopivan kokonaisuuden.

Meiltä saatte täyden hautauspalvelun, arkun, uurnan, kuljetuksen, kukkalaitteet ym. ja omistamamme kiviliikkeen tekemänä hautakivityöt. Olemme koonneet sivuille muutamia esimerkkejä käyttämistämme arkku- ja uurna malleista ja tehdyistä sidontatöistä. Palvelemme Teitä nykyaikaisesti vanhoja hautausperinteitä kunnioittaen, luottamuksella ja ammattitaidolla.

Piia ja Esa Poutanen

 

 

Usein kysyttyä:

Kirkkoon kuulumattoman hautaus

Hautaus voidaan toteuttaa täysin vainajan ja omaisten tahtoa kunnioittaen eikä hautaamisessa ole mitään tiettyä kaavaa, jota olisi pakko noudattaa. Vainaja voidaan joko tuhkata tai haudata arkussa kuten kirkkoon kuuluvakin.

 

 

Hautausjärjestelyihin liittyvät kustannukset muodostuvat jokaiselle yksilöidyn palvelun kokonaisuudesta.

Tervetuloa liikkeeseemme keskustelemaan erilaisista vaihtoehdoista ja niiden kustannuksista. Liikkeessämme on nähtävillä erihintaisia arkku- ja uurnamalleja, sekä kuvastoja. Käyttämämme arkut ja uurnat soveltuvat materiaalivaatimusten mukaiseen hautaukseen ja tuhkaukseen.

Alla esimerkkejä Orimattilassa ja lähialueella palvelun toteutukseen.
Toimistokulujen perusasioiden hoitamiseen sisältyvät käytännön järjestelyihin vaadittavat asiat.

 

esimerkkihinnasto